Onze partners

In een moderne maatschappij waar de broeihaarden in de wereld ver van ons bed lijken en slechts sporadisch via het terrorisme dichterbij komen, is het verstaanbaar dat jongeren zouden vergeten wel kruitvat het hier een eeuw geleden was.

Vanuit de overtuiging dat wie zijn geschiedenis vergeet, gedoemd is deze te herhalen, werd een werkgroep opgericht die de jongeren wil helpen om zich die zwarte bladzijden uit het verleden te herinneren.

Herinneren en herdenken.  Herdenken vanuit ons respect voor zij die zichzelf gaven voor onze vrijheid. 'Her'denken als opnieuw alles in overweging nemen, om daarna te besluiten hoe we beter kunnen doen.

Dit evenement maakt deel uit van GoneWest, de culturele herdenking van W.O. I door de provincie West-Vlaanderen.  Meer info op www.gonewest.be

Je weet hoe het gaat... eens zit je aan tafel en springt een idee in je gedachten. Je komt een eerste samen, een tweede keer, ... Het project krijgt vorm en je gaat op zoek naar de geschikte partners.  De werkgroep Rekkem Toen kan rekenen op de steun van heel wat partners. We stellen ze graag aan je voor.

 

IN MEMORIAM

Je kwam voorbij.
Een onuitwisbaar ogenblik
van volgehouden leven.
Het was geen droom.
Wij hebben je gedragen.
Jij hebt ons aangeraakt.
Jouw naam,
een vingerafdruk
in ons bestaan.

(Kris Gelaude)

Alain Servaege

Alain Servaege

Gewezen lid van 'Het verhaal'

Alain is geboren te Menen op 14 augustus 1968. Hij overleed te Kortrijk op 4 februari 2018. Eén van zijn laatste acties was het geven, uit sympathie, van financiële steun voor dit project waar 'het Verhaal' aan meewerkt.

Ter zijner eer, plaatsten we bovenstaande tekst in de Rekkem Toen-krant.

Onze sponsors

Naast onze partners kunnen we ook rekenen op de steun van vele sponsors. In onze Rekkem Toen-krant komen ze allemaal aan bod.  We plaatsen ze hier graag online.


© 2018 Rekkem Toen. Alle rechten voorbehouden. Template ontworpen door Enginetemplates.com
Free Joomla! templates by Engine Templates